SIST OPPDATERT: 30-10-2025
SKREVET AV: Andreas Holmsen
Konseptet var nokså enkelt, at ved 100 Tours (årets siste boom) i 2024 skulle Andreas (p60) og Aleksander (p60) åpne en cocktailbar og selge drinker til både nordmenn og franskmenn. Hvor mye penger tror dere vi tjente på dette? (HINT: x < 0)
Baren ble såklart ikke laget med mål om å tjene penger, men bare fordi det var et artig konsept og imotseting til visse norske organisasjoner i Toulouse hadde vi fritt spillerom til å servere så mye alkohol vi bare ville. Pluss, hvor vanskelig kan det da egentlig være å lage en bar?
Ved åpningstid var promo 60 tilstede og klare for å drikke, med unntak av Aleksander (???) som kom forsinket til sin egen bar. Distansen mellom R7 og R6 må ikke undervurderes.
Problemene sluttet heller ikke der, for det viste seg at Andreas ikke hadde oppskriftene - så alt han gjorde var veldig på øyemål. Dette er noe kundene ikke lot veldig merke til (utenom en uheldig situasjon med en Cuba libre uten lime).
Heldigvis ble ting bedre og bedre utover dagen. Det er nesten vanskelig å si hvem som koste seg (og drakk) mest, av kundene og bartenderene!
For de som er nysgjerrige, her er det komplette drikkeutvalget for begivenheten:
Dette prosjektet tok naturligvis en god del tid, spesielt med tanke på eksamensperiode for oss som datidens andreklassinger, og kanskje enda mer arbeid enn vaskinen dagen etterpå var den jævlig kule nettsiden vi lagde.
NoTail.no er dessverre nede, men nettsiden kan fortsatt finnes her! Her finner man vår historie på mange forskjellige språk inkludert norsk, fransk, polsk og mandarin.
Under finner dere noen bilder fra dagen og diverse logoer og konseptbilder brukt: